El tema del control de plagues es fa cada vegada més recurrent a Barcelona i tot Catalunya. Hi ha empreses que ofereixen serveis en aquesta àrea però no totes compleixen, la nostra visió és diferent, som una empresa seriosa i responsable pel que fa al control integral de plagues es refereix.

No importa qui siguin els visitants indesitjats en la seva llar, la nostra empresa de control de plagues a Barcelonaestà capacitada per dur a terme totes les pràctiques necessàries per eliminar-los amb eficàcia. Abans de contractar una empresa experta en control de plagues és important saber sobre la seva experiència al camp, veure els teus antecedents i la garantia del seu treball.

Què oferim com empresa?

  • Atenció directa, la nostra empresa no treballa amb intermediaris, nosaltres l’atenem i vam acudir personalment al seu domicili o negoci.
  • Pressupost accessible, segur que li sorprendran els nostres pressupostos adaptats a la seva butxaca.
  • Papers en regla, som un grup d’experts que treballem amb totes les llicències legals per a l’exercici de control de plagues.
  • Certificació de treball, els nostres tractaments tenen garantia per escrit.
  • Assessoria, a més de realitzar un bon treball en el control integral de plagues ens prenem el temps per aconsellar, escolti els nostres consells per evitar la proliferació d’animals indesitjables a la llar.
  • Productes innocus, hi ha productes químics molt forts que arriben a causar fins i tot problemes de salut en el client. Conscients d’això la nostra empresa treballa només amb productes autoritzats i en les seves dosis adequades.
  • Descobrim els nínxols, la llarga experiència de la nostra empresa ens permet tenir rapidesa en la detecció de nínxols, cap de les plagues es salva de la inspecció completa que realitzem. Revisem acuradament cada racó de la seva llar.
  • Sense danys col·laterals, la forma en que la nostra empresa treballa no causa cap mal a cap moble de la llar, treballem també amb respecte cap als animals domèstics els que no han de presentar cap reacció al·lèrgica després de la nostra visita.

Les plagues més comuns

L’organització mundial de la salut (OMS) va establir a partir del 6 de juny el Dia Mundial de la Conscienciació sobre les plagues. La intenció és crear consciència sobre la importància que té mantenir a ratlla la propagació d’animals a les nostres cases o oficines, encara que es deixi de banda a vegades, les plagues poden causar molt de mal.

A Barcelona la gent gran protagonistes en la invasió de plagues són les paneroles i els rosegadors, però hi ha altres que aconsegueixen establir-se.

La Confederació Europea d’Empreses de Control de Plagues (CEPA) considera que les llars espanyoles tot i ser conscients de la problemàtica, viuen en una lluita constant contra ella.

Les plagues i els danys que causen

Corcs: són plagues, igual que els tèrmits, causants del deteriorament ocasionat als mobles i immobles, solen corcar la fusta i altres materials. La majoria de les vegades aquests diminuts animals no es noten fins que el dany és considerable.

Els rosegadors: són la més famosa de les plagues, danyen des armaris de sabates i roba fins sitges d’emmagatzematge d’aliments.

Paneroles: encara que no es crea les paneroles igual que els ratolins solen causar danys per mossegades, és el tipus de les plagues que agrada de mossegar, però tenen gust especial pel paper. Tot un mal de cap per a llars amb paper pintat a les parets.

Malalties que poden ser ocasionades per plagues

A més de ser una visita molesta a les llars, també són vectors de diverses malalties, és important que per salut es prengui seriosament controlar-les.

Les paneroles: una de les plagues més comunes i nocives, causen disenteria, gastroenteritis i salmonel·losi. Fins i tot l’excrement de les paneroles pot produir problemes al·lèrgics a persones asmàtiques.

Els rosegadors: transmissors de la ràbia, salmonel·losi i moltes infeccions bacterianes, igual que les paneroles són plagues en constant contacte amb aigües sanitàries. A més són portadors de paràsits perillosos per a la salut com paparres, àcars i puces.

Les puces: no podien deixar-se de banda en aquesta llista, entre les plagues més perilloses està aquest petit insecte. La mossegada per una puça infectada pot causar borreliosis de Lyme, aquesta malaltia causa danys al cor, les articulacions i el sistema nerviós si no és atesa a temps.

Xinxes: en persones al·lèrgiques, les picades d’aquests insectes poden causar el deteriorament de la salut, que fins i tot poden acabar en una insuficiència respiratòria que condueixi a la mort.

¡Comparte esto en tus redes sociales!